Velkommen til gratis Intro-dage

INTRO-DAGE, INDSLUSNINGSPLADSER, MERIT-OPTAG & HOLDSTART

På Tobias-Skolen har vi holdstart hvert år efter sommerferien i Jylland og på Sjælland i starten af året. Derudover, har du året rundt mulighed for direkte indslusning eller merit-optag.

Vi inviterer et par gange årligt til en gratis introduktionsdag, hvor du får mulighed for virkelig at mærke stemningen på skolen, høre om skolens værdier, faglighed, teoretiske grundlag, og om den spændende rejse, du begiver dig ud på, hvis du vælger at starte på uddannelsen til Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut. Introduktionsdagen må du absolut give dig selv, fordi den giver dig grundlag for at træffe det rette valg, om hvilken uddannelse der kommer til at tjene dig bedst, i dit femtidige virke. 
 

Holdstart Jylland 2022

Vær klar til næste holdstart i Jylland d. 6. oktober 2022. Der er ganske få pladser tilbage på holdet og ikke flere introdage inden start. Lav din ansøgning idag eller ring til Lene ince på 28450045, hvis du har spørgsmål om meritoptag eller andet.

Intro-dag Jylland 2023:
Dato på trapperne

Holdstart Sjælland 2023

På Sjælland er næste holdstart d. 3. februar 2023 og holdet er allerede ved at blive formet, med nye dejlige studerende. Tilmled dig gratis introdag og få et grundigt indblik i uddannelsen. For merit-optag, ring til Lene ince på 28450045.

Intro-dag Sjælland: 
Tirs. d. 9. august 9.30-15.00

Meritpladser Jylland/Sjælland

Er du igang med, eller har du en del af en psykoterapeut-uddannelse, som du ønsker at færdiggøre på Tobias-Skolen? Som meritstuderende, skaber vi et unikt forløb, med hensyntagen til dit samlede fundament som psykoterapeut.

Kontakt Lene Ince på 28450045 for en snak om dine muligheder.

SMUK & SJÆLSFYLDT PSYKOTERAPEUT-UDDANNELSE

Intro-dagen byder på en intensiv præsentation af Tobias-Skolens værdier, fundament og faglighed. Vi vil fortælle dig om, hvordan vi arbejder med Krop, Sind og Sjæl i en smuk og levende form, udfra et jordnært spirituelt menneskesyn. De effektive tilgange og metoder i terapien samt bevidstheden om, at netop relationen imellem terapeut og klient er en væsentlig, helende faktor i det terapeutiske forløb, er nogle af krumtapperne i uddannelsen. Læs om uddannelsens indhold her.

DIN REJSE - DINE MULIGHEDER

Vi fortæller om, hvad psykoterapeutuddannelsen på Tobias-Skolen helt præcist rummer af antal undervisningstimer/dage, supervision, egenterapi, klienterfaring samt om undervisernes baggrund og virke. Vi har opstillet 9 punkter, som vi mener er essentielle, at få klarhed over. Dem kan du læse om her. 
Vi vil også gerne give dig et indblik, i de muligheder du har, når du har gennemført det 4-årige forløb og står med dit uddannelsesbevis i hånden og kan kalde dig Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut. Du kan finde inspiration her.

skoleleder

Jeg glæder mig til at fortælle dig alt om uddannelsen og til at vise dig vores skønne omgivelser inde som ude.

Kærligst Lene Ince

hvad koster uddannelsen?

Psykoterapeutuddannelsen er som udgangspunkt en selvbetalt uddannelse. Læs her om pris og betalings-muligheder og find oplysninger om bruttolønsordning, fonde og andre muligheder for hjælp til financiering.

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Kursuscenter Ådalen
Kyndeløse Strandvej 22
4070 Kirke Hyllinge

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret