Nye hold i Jylland & på Sjælland

GRATIS INTRODUKTIONSDAG

Lene Inces blog

På bloggen kan du løbende følge tanker & refleksioner, der spirer i miljøet omkring Tobias-Skolen. Du kan også sende mig et spørgsmål om noget, du har lyst til at få lys på i forhold til din egen personlige & spirituelle vækst eller tanker om det, som optager dig for øjeblikket.

Så vil jeg svare dig på bloggen - ganske anonymt naturligvis!

GIV BOLDEN OP....

23. november 2021

Jeg elsker at skrive og jeg elsker at engagere mig i dybe menneskelige problematikker og i det som mennesker omkring mig er optaget af. 

Send mig allerede nu et eller flere spørgsmål eller emner, som du kunne tænke dig at vende med mig her på bloggen.

Kærlige tanker til dig, Lene Ince

TROR KÆRLIGHEDEN OVERHOVEDET PÅ DIG?

30. juli 2018
 • Forleden sagde en god gammel ven til mig; ”Jeg tror ikke længere på kærligheden……” Min første respons var; ”det er da virkelig en trist en, ikke at tro på……..” 

  For hvad er mere naturligt, iboende og allestedsnærværende end kærligheden? Den er giver os liv og spejler senere vores berettigelse til bare at være os, som vi er.

 •  

NYTÅRSHILSEN FRA SKYGGELAND

31. december 2016
 • Lige nu har jeg lige præcist 6 timer og 17 minutter tilbage af 2016. Jeg føler mig en smule presset af tidsfaktoren og en vedholdende tinnitus behæftet med ordene fra et Jungcitat: “Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate.”

  En enkel linje af klogt sammensatte ord, der udfordrer ”The Secret ”og samtidig åbner op for det faktum, at vi med vores blotte tilstedeværelse af ”kælder-materiale” skaber retning, præger vores liv og vores skæbne...

 •  

DANSETERAPI - DET NYE SORT!

10. februar 2016
 • ”Står du virkelig op kl. 5.30 hver morgen for at danse en time?”…. Et spørgsmål jeg ikke så sjældent får.  Og ja, jeg kunne ikke finde mange bedre og mere livgivende måder at starte dagen på.

  Efter 21 dage på ferie, hvor det kun er lykkes mig at danse en enkelt gang, mærker jeg tydeligt både de fysiske og følelsesmæssige spor efter danse-tørlægningen. Men hvorfor er danseterapi, moving meditation eller procesdans som jeg ynder at kalde det, så kraftfuldt?

 •  

GODKENDTE PSYKOTERAPEUTER & UDDANNELSER?

3. december 2015

I årevis har nogle psykoterapeuter samt psykoterapeutuddannelser, uden belæg for det, brystet sig af at være anerkendte, godkendte og endda statsligt godkendte...

I 2016 blev FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter som eneneste psykoterapeutiske brancheforening godkendt til at Registrere psykoterapeuter og Psykoterapeutiske uddannelser. Dette efter de højeste kriterier set i branchen til dato....

Følg udviklingen hos FaDP

ET MØDE ER IKKE BARE ET MØDE.....

30. oktober 2015
 • Den rene kærlighed er bare ét stort ja... Et ja til at give og dele af sig. Èn stor henimod-den-anden-bevægelse….

  Kl. 09.25 ringer min 12-årige datter fra sin søndags-morgen-seng og med sød morgenstemme: "Mor, jeg er sulten". kl. 09.45 ankommer en sølvbakke med hendes “choice of the day”. Med et “Taaak moar, aaj hvor er det pænt” nyder hun sin morgenmad på sengen - føler sig sikkert elsket uden at tænke over det...

 •  

Lene Ince

Jeg glæder mig meget til at tage imod jer på intro-dagen. 

Gratis Intro-dag

Invitation til gratis introduktionsdag

Galleri

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret