Den hele terapeut

Nye hold i Jylland & på Sjælland

GRATIS INTRODUKTIONSDAG

Job som certificeret psykoterapeut

Som færdiguddannet, certificeret psykoterapeut har du en række jobmuligheder. Som certificeret, Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut ,er du vant til at arbejde med det hele menneske, og du har en lang række værktøjer og en solid erfaring fra dine egne klienter.

Du er således efterspurgt inden for en række områder som misbrugs- og afhængighedsbehandling, børne- ungeområdet, på behandlingssteder for spiseforstyrrelser og selvskade, væresteder, bosteder, opholdscentre og fængsler.

På Tobias-Skolen lægger vi ligeledes stor vægt på at hjælpe dig med at opbygge et klientel og komme godt i gang som selvstændig psykoterapeut, hvis det er det, du ønsker. Tobias-Skolen understøtter dit virke som terapeut via eksterne markedsføringsaktiviteter på sociale medier, hjemmesiden, messer m.m. 

 • Tidlig klienterfaring

  Tobias-Skolen lægger stor vægt på, at du har en solid klienterfaring, når du afslutter din uddannelse. Allerede under uddannelsen får du klienter.

  Du begynder at have de første klienter, når du og skolen sammen vurderer, at du er klar til det. Når du starter med klienter, starter du også med faglig supervision, hvilket betyder at der løbende bliver taget vare på din udvikling som psykoterapeut. Den tidlige klienterfaring og supervision har stor betydning for dine kompetencer, når du er færdiguddannet, certificeret psykoterapeut. 

  Det er en af vores mærkesager og et område, hvor vi differentierer os fra en hel del andre psykoterapeutuddannelser, omvendt mener vi, at det er essentielt, at du har omsat teori til praksis i trygge og stærkt faglige rammer. Ydermere giver klienterfaringen dig et økonomisk grundlag og et fundament til at starte dit selvstændige virke, når du efter 4. års eksamen kan kalde dig for Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut.

   

 • Praksisgrupper

  Ikke bare under uddannelsen, men også efter, bakker Tobias-Skolen dig op i dit virke som psykoterapeut. Et virke, vi synes, er verdens bedste levebrød!

  Det er vores oprigtige ønske og mål, at du må få succes med det, du brænder for, og derfor tilbyder skolen en række forløb kaldet "Praksisgrupper". I Praksisgruppe får du muligheden for at arbejde yderligere med din mission og forme en sund virksomhed inden for den terapeutiske branche.

  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Fremtidsmuligheder

  Psykoterapi er ved at blive mere og mere anerkendt og psykoterapi indgår allerede i dag som et muligt tilvalg i en række sundhedssikringer. I offentlige virksomheder udløser en uddannelse som psykoterapeut som oftest et kvalifikationstillæg og lønnen var, i følge Danmarks Statistik, i 2015 ca. 35.000 kroner om måneden inklusiv pension, tillæg mm. Som selvstændig har du dog mulighed for at tjene en del mere, hvis du arbejder på fuld tid. 

  Læs mere i uddannelsesguiden om løn, godkendelse mm.

Skoleleder Lene Ince

Vores Psykoterapeuter støttes i at finde netop den ramme og den udtryksform, i deres virke, som giver aller mest mening, for dem. Ikke to terapeuter arbejder ens og ikke to mennesker har nøjagtig samme mission med deres virke. Mød nogle af vores terapeuter og studerende her nedenfor.

Find din terapeut

Christina Michelsen

I terapien er jeg meget opmærksom på at skabe et trygt og roligt rum med plads til, at alt kan ud...

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret