Mission & Idegrundlag

Find din terapeut

Ledere & Undervisere

Hvad siger terapeuternes klienter?

Ren og skær arbejdsglæde ved at hjælpe mennesker igennem smerte og udfordringer og ind i et liv med større frihed og glæde, er vel nok det, der bedst opsummerer en psykoterapeuts succes.

På Tobias-Skolen gør vi rigtig meget for at hjælpe den enkelte til at udfolde de drømme, der ligger i livet som færdiguddannet psykoterapeut. Visionerne er naturligvis ligeså forskellige som behovene hos klienterne, er det.

At kunne møde disse behov og indgå i et samarbejde, der fører klienten derhen, hvor han/hun ønsker det, er det, der gør at flere klienter kommer til. Du kan her på siden læse mere om, hvad de studerendes/færiguddannede psykoterapeuters klienter siger om deres udbytte af terapien. Og netop disse ord, taler for sig selv.

Find din terapeut efter geografi

Læs testimonials fra nuværende og tidligere studerende

Læs om den spændende uddannelse til Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut

 

ANNE KIRSTINE OVERGAARD

Mening og taknemlighed

Anne Kirstine er en velsignelse og et perfekt match for mig som klient. At gå i terapi hos hende er som at komme hjem, og jeg glæder mig hver gang til hendes kærlige væsen og varme kram. 

Læs mere...

HANNE TEMPELDAL

Givende samtaler med Hanne

Hannes meget kærlige og nænsomme måde at arbejde på har gjort mig tryg i processen. Kombinationen af psykoterapi og kropsarbejde har været ideel for mig.

Læs mere...

DORTE LIIV VILSGAARD

I kontakt med min spiritualitet

"Jeg valgte at gå i terapi hos Dorte, bl.a. fordi hendes uddannelse indeholder meget egenterapi. Jeg ville gerne opnå at komme i dybere kontakt med min spirituelle side.  

Læs mere...

CAMILLA
BIRCH

Hun hjælper mig i balance

"Camilla får mig til at føle mig set og hørt og møder mig lige netop dér hvor jeg er. Hun lærer mig at se tingene fra et nyt perspektiv, og giver mig redskaber som støtter mig i min process."

Læs mere...

CHARLOTTE ØSTERBÆK

Jeg får sat ord på

Jeg har følt mig enormt tryg i hendes nærvær. Charlotte har guidet mig i den retning, som er helt perfekt for mig, og det vil jeg være hende evigt taknemmelig for.

Læs mere...

KAMILLA
SIQUIR

Jeg er meget taknemmelig

"Min oplevelse med Kamilla er, at hun er super-professionel. Hun er en nærværende og tillidsskabende terapeut. Hun baner vej og spørger ind, hvor jeg selv er gået blind".

Læs mere...

CAMILLA K. ANDREASSEN

Hun får en til at føle sig tryg

"Camilla er et af de mest varme, nærværende og positive mennesker. Fantastisk oplevelse at være i terapi ved Camilla, hun får en til at føle sig tryg og er der for en hele vejen."

Læs mere...

AVILOU S. EVELIINA SØBY

Så tak for mennesker som dig!!"

Jeg er så taknemlig fordi du har været der for mig og mødt mig med åbne arme. Du fik mig til at føle trygheden igen for første gang i andet menneskes tilstedeværelse..

Læs mere...

Lene Ince

"Selvom det er yderst vigtigt at have en alsidig og effektiv værktøjskasse som psykoterapeut, ja så viser mere end 1000 evidensbaserede undersøgelser, at det er relationen imellem terapeut og klient, der får direkte betydning for udfaldet og dermed for klientens resultat af terapien. Der kan ligefrem måles på, kvaliteten af "mødet" inden for de første par sessioner, og derudfra kan man forudsige udfaldet af terapiforløbet. På tværs af alle mulige metoder, er det altså klientens følelse af at blive mødt og forstået på et dybt plan samt terapeutens evne til at arbejde direkte med relationen, der får betydning.

Som klienten her, og mange andre som hende fortæller, er det ikke usædvanligt at gå fra en psykolog eller en terapeut uden følelsen af rigtigt at have fået hjælp! Det er trist at skrive, og særligt fordi man ved så meget om, hvad det egentlig er, der skal til. Hvis ikke man som klient ret hurtigt mærker et stærkt og ægte menneskeligt møde samtidig med to stærke engagerede og fagligt kompetente arme, der for en stund kan hjælpe til at løfte, vende og dreje problematikkerne - hjælpe til at genvinde håb, der hvor det måtte være slukket - måske efter flere forsøg på at modtage hjælp, ja så er det altså at "limen" i den terapeutiske relation mangler. 

På Tobias-Skolen, er netop relationen - på lige fod med andre aspekter - en fast følgesvend op igennem uddannelsen; Den terapeutiske relation, sammenhængen mellem Krop, Sind & Sjæl samt det integrative aspekt, der giver den færdige psykoterapeut en bred nok menneskeforståelse og en effektiv og alsidig værktøjskasse der kan møde næsten enhver klient uanset dennes problematik, udgør grundlaget for denne spændende uddannelse".

VERDENS BEDSTE LEVEBRØD

Få et hurtigt overblik over modulernes temaer

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret