Mission & Idegrundlag

Artikler & Værktøjer

Ledere & Undervisere

Danmarks bedste psykoterapeuter?

Tobias-Skolen uddanner nogle af Danmarks mest velfunderede psykoterapeuter. Hvis du vælger at tage din psykoterapeutuddannelse på Tobias-Skolen, vil du få en uddannelse med nærvær, etik og høj faglighed.

Tobias-Skolen er Reg. uddannelsested og medlem af FaDP (Foreningen af Danske Psykoterapeuter), som er den eneste psykoterapeutiske brancheforening i Danmark, godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til at registrere psykoterapeuter og psykoterapeutiske uddannelser.

Tobias-Skolen tilbyder en psykoterapeutuddannelse, der på alle planer søger kvalitet, etik og høje standarder. Skoleleder Lene Ince og et kompetent team af undervisere og assistenter står klar til at løfte denne opgave. Skolen prioriterer et højt antal modultimer, relativt små hold, en erfaren supervisor, sygdomslære og meget mere. Læs mere om uddannelsens indhold her.

Under din uddannelse på Tobias-Skolen vil du få klienterfaring. Vi støtter dig i at opbygge en praksis allerede under din uddannelse, så du er godt rustet til at springe ud som færdiguddannet psykoterapeut.  

 • Tobias-Skolen værner om sine elever

  Skolen er et mindre uddannelsesinstitut, hvor alle kender alle inklusiv skolens leder Lene Ince. Som psykoterapapeut-studerende på skolen kan du være sikker på, at du bliver fulgt på tæt hold. Vi lægger stor vægt på, at hver enkelt studerende bliver støttet og fulgt i processen mod sit unikke udtryk som psykoterapeut.

  På Tobias-Skolen vægter vi, at du som studerende får evalueringssamtaler samt at skolelederen er tilgængelig. Derudover arbejder underviserteamet tæt sammen med assistenterne, så de i samarbejde er med til at løfte den enkelte elev og følge den enkelte elevs udvikling.

  Kom og dan dine egne indtryk af alt fra faglighed til menneskelighed på en af vores gratis introdutionsdage. 

  Læs mere om gratis intro-dage

   

 • Filosofi og terapiform

  Hvis du vælger at blive Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut på Tobias-Skolen, får du en baggrund der er funderet i et holistisk menneskesyn. På uddannelsen arbejder du med en dyb forståelse af samspillet mellem krop, sind og sjæl. Uddannelsen på Tobias-Skolen tager udgangspunkt i et velfunderet terapeutisk arbejde baseret på en integrativ terapiform. Læs mere om grundtanken bag vores psykoterapeut uddannelse.

  Læs om grundtanken bag uddannelsen

Gratis Intro-dag

Invitation til gratis introduktionsdag

Find din terapeut

Tina Bakke

Jeg har beskæftiget mig med de fleste lag af det terapeutiske virke i flere år. Jeg har valgt at ...

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret