Retræter - Porten til sjælen
- hvem er du?

Tobias-Skolen tilbyder årlige intensive retræter for par og enkelt-individer. Disse aktiviteter er åbne for alle og giver altså dig, der måske ikke har "behov" for en hel uddannelse, mulighed for at deltage.

 • Sommerretræte "Porten til Sjælen"

  En absolut transformerende og enestående retræte med mulighed for at gå meget dybt i din personlige og sjælelige udvikling og/eller i udfoldelsen og fordybelsen af kærligheden, hvis I er et par, der deltager.

  Retræten har til formål at bringe dig tættere på kernen af, hvem du dybest set er - at give dig direkte oplevelser af livet, kærligheden og din essens eller mest sande natur.

  Denne retræte rummer kraftfuldt arbejde med dig selv både i krop, sind og ånd. Strukturen er - når du overgiver dig ind i den - ekstremt effektfuld og kan hjælpe til dybe gennembrud hos dig selv eller i jeres parforholdet, hvis I deltager som par. 

  Vi har i løbet af de sidste år gjort os gode erfaringer med at inddrage øget, individuel støtte, kropsberøring og energiarbejde, til at hjælpe gennembrud og til at lette svære passager undervejs. I 2023 gentager vi succesen med at forstærke netop denne støtte i form af kropsterapi udført af Krops- & Psykoterapeuter uddannet fra Tobias-Skolen og som alle selv har været igennem processen.

  Hvis I er et par, har I mulighed for at dykke ned i spørgsmålet "Hvad er Kærlighed?" i stedet for "Hvem er du?". En mulighed for at udfolde kærligheden, dybderne og nærværet i jeres parforhold. 

  ​En tilstrækkelig beskrivelse af retræten, finder du/I nedenfor som pdf, ligesom Jake Chapmanns skønne bog om hans første retræte-oplevelse kan downloades som pdf herunder. Derudover har både magasinerne Prana, Liv & Sjæl samt Psykologi bragt artikler om netop Tobias-Skolens Porten til Sjælen-retræter.
  Dem kan du finde under menuen inspiration.

  Praktisk:

  Vores retræter i 2023 er desværre overtegnede.


  Retræterne afholdes fra onsdag kl 17.00 til søndag klokken 15.00. 

  Du har mulighed for at overnatte i fælles værelser, eller du kan medbring eget telt, hvis du ønsker "eneværelse" og opnå teltrabat på kr. 500,00.

  Pris & tilmelding:

  Prisen for en plads på retræten er kr. 5.900,- og inkluderer superskøn vegetarmad,  kropsterapeutisk session, intenst retræteforløb fra onsdag aften til søndag eftermiddag. Tilmeld dig via linket nedenfor.

  Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte skolen på telefon eller mail.

  Hent tilmeldingsskema her

Lene Ince

Jeg glæder mig meget til at tage imod jer på et af vores kurser

Gratis Intro-dag

Invitation til gratis introduktionsdag

Galleri

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

-

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret