Elin Pausewang

Jeg holder et trygt, jordnært og åbent rum for din udforskning af din livskraft, dit potentiale og dit livsformål. Jeg støtter dig til at udfolde den, du inderst inde er, og hjælper dig til at undersøge og forløse det, der holder dig tilbage.

n af mine styrker er min alsidige faglighed og livserfaring, og min evne til at arbejde både i et mentalt komplekst felt men også i et kropsligt / energetisk felt og i et mere spirituelt -men samtidig jordnært kvantefelt. Jeg har specialiseret mig i at arbejde terapeutisk gennem kreative og kunstneriske udtryk, med naturterapi og familieopstillinger. Jeg har også en tillægsuddannelse inden kvindecentreret coaching, facilitering og ledelse, og har især fokus på de ”skjulte kreative”, dygtige og bevidste kvinder som er udmattede af at holde store dele af sig selv tilbage for at velvilligt tilpasse sig andre eller samfundets krav.

Min evne til at se og spejle dine ressourcer på en rummelig, kærlig og helhedsorienteret måde gør, at du kan bruge mig som din sparringspartner til at forstå, forløse og integrere de mest forskellige og paradoksale dele af dig og dit liv. Mit fokus er på dine ressourcer, men vi vil samtidig bearbejde det, der står i vejen for din udfoldelse, om det er tidlige traumer, nedarvede forviklinger i familien eller mere eller mindre ubevidste overbevisninger og mønstre som holder dig tilbage.

I min erfaring – både personlig og faglig - kan enhver krise være en mulighed til nænsomt at åbne op for et dybere potentiale i dig. Jeg vil gerne støtte dig på din rejse gennem en udfordrende periode af dit liv, f.eks. hvis du er udfordret med stress eller fysiske symptomer, dårlig selvtillid, forvirring, dyb længsel efter mening med livet eller tvivl om hvad du vil med din fremtid.

For mig er psykoterapi en kunst og en livskunst, en dyb, kærlig og nærværende dans med mange metoder, tilpasset den du er og hvad du har behov for lige nu. En indre rejse - hvor vi hvor der er plads til alt det, du indeholder af paradoksale følelser, behov og længsler – hvor du ikke går alene, men får støtte til at udfolde dit potentiale, skabe retning og manifestationer i det ydre.

Jeg arbejder i min egen virksomhed Åbne Rum, både fra mine skønne lokaler i Hjarbæk 10 km nord for Viborg og online.

Tilbyder terapi i

Min virksomhed Åbne Rum -Værksted for fordybelse og fornyelse, Hjarbæk, Viborg

Denne terapeut tilbyder desuden også terapi online

Priser

  • Sessionslængde:
    90 min.
  • Pris:
    kr. 950
"Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2015"
Elin Pausewang
Hjarbækvej 8
8831
Løgstrup

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret