Anne-Lise Schierup - Traume- og REG. Psykoterapeut

Ved du at din krop husker alt? At dine celler gemmer på gamle sansninger, følelser og traumer og at de ofte udspiller sig på mere eller mindre uhensigtsmæssig vis i vores liv? Hvis du kender til dette, håber jeg du er bekendt med at det ikke behøver at være sådan.

Uforløste og fortrængte traumer har det med, over tid, at udvikle sig til fysiske og/eller psykiske ubalancer som f.eks. smerter, følelsen af stress, følelsen af fastfrossethed/kamp/flugt, angst, afhængighed, misbrug, mareridt, søvnløshed, behov for kontrol over det meste, isolation, og depression mm.. Symptomer der alle kan være ”efterveer” af traumer, nye som gamle, og kendte som fortrængte. Derfor er det vigtigt så tidligt som muligt at få støtte til at forløse de efterveer som netop dit traume har givet dig. 

Tab og traumer er en del af vores liv på jord, det faktum kan vi ikke ændre, men vi kan give liv til de områder der blev lukket ned og lukket af. Gennem kreative, integrative terapeutiske tilgange, er det muligt at opnå større bevidsthed og forståelse af dine kropslige sansninger, dine følelsesmæssige reaktioner og dine tanker samt sammenhængen mellem dem. Traumeforløsende terapi skaber adgang til det der blev lukket ned og giver dig muligheden for at opnå større frihed til at være den du dybest set er. I traumeterapi arbejder vi med afsæt i din krop og de reaktioner og fortællinger din krop er bærer af.  

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig på uddybende information - jeg er Registreret Psykoterapeut v/ FaDP.

Tilbyder terapi i

Hornslet - Djursland
Online i Danmark og Norge

Priser

  • Sessionslængde:
    90 min.
  • Pris:
    kr. 850
"Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2018"
Anne-Lise Schierup
Estrupvej 61
8543
Hornslet

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret