Katharina Areewong

Mit navn er Katharina og jeg tror på at vi skal have prøvet tingene selv, før vi kan hjælpe andre godt på vej. Jeg laver terapi i Vejle, i min egen klinik og hos mig vil du opleve et tillidsfuldt rum med masser af kærlighed, åbenhed, omsorg og integrativ kropsterapi. Det at gå i terapi kan være enormt sårbart og jeg tror på at når vi finder et sted hvor vi virkelig kan blive sanset, men også har et kærligt rum hvor elefanten i rummet kan blive italesat, selvom det er flovt, så tror jeg at vi vækster og opnår bedre livskvalitet. 

Det at sætte sig i et terapeutisk rum og opnå et kærligt, tro og modigt ståsted til sit indre, via en autentisk relation - hvor du herfra kan opnå selvstøtte nok til at kunne gribe og gå ud i livet med lige præcis den tro, omsorg og kærlighed til dig selv, som du måske har manglet for at kunne færdes i din autentiske kerne med din krop, psyke og sjæl. Det er modigt og sårbart og noget de fleste mennesker i en eller anden grad ønsker sig, 


Hvem er jeg? 

Jeg er en kvinde som har trådt livet på godt og ondt, trods min korte alder. Som barn blev jeg mishandlet, vokset op blandt alkoholikere og misbrugsforældre. I mit voksenliv endte jeg i et meget usundt forhold, hvor et ophold med mine børn på krisecenter efter psykisk vold også var noget jeg skulle igennem, for derefter at samle hele mig op, med tre små børn som boede hos mig 24/7. 

I dag drager jeg nytte af mine erfaringer og har dedikeret mig til et liv som selvstændig og har været det siden 2019. Hvor jeg i sin tid startede med hypnoseterapi, til i dag at udvide med psykoterapi og kropsterapi og undervisning. 


Jeg elsker mennesker og har en oprigtig interesse i at se dem leve. Min styrke er at skabe tillid, som gør at du kan komme med dine dybeste og mest skamfulde sider af dig selv og stadig blive mødt og kigget på med de kærlige øjne og alt hvad du er, kommer med og fra.


Kan du mærke noget resonerer, så lad mig høre fra dig. 
Måske er der noget at hente hjem, i lige netop dette spejl. 


Kærligste følelser.. 
Katharina Areewong

Tilbyder terapi i

Vejle

Denne terapeut tilbyder desuden også terapi online

Priser

  • Sessionslængde:
    90 min.
  • Pris:
    kr. 800
Katharina Areewong
Klostergade 1.
7100
Vejle

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret