Anne Sukrita Baatrup

"Du kan kun nå så højt, som du er gået dybt"

Velkommen til PlanetP  v/ Anne Sukrita Baatrup

Jeg er 4. års-studerende på Tobias-Skolen og mangler kun den afsluttende eksamen, som jeg afslutter i december 2024. Anden erfaring med at arbejde med mennesker, har jeg fra min praksis som certificeret Esoterisk Astrolog og underviser, Reiki Master Healer og Personal Leadership Coach gennem 10 år.

Vejen til forløsning og frihed findes indeni dig... nogle gange har vi bare brug for kærlig støtte til at genfinde vores sande retning i livet igen.

Jeg tilbyder dig et fortroligt og fordybende terapeutisk frirum, hvor vi sammen undersøger hvad der lever i dig. Hos mig bliver dine følelser og tanker set og rummet, og sammen arbejder vi på, at du lærer at bygge bro mellem din krop, sind og sjæl, så du kan genfinde glæden ved dig og livet. Terapi handler nemlig ikke kun om at afvikle og forløse tilstande, smerte og problematikker, som fortiden har skabt. Terapi handler også om at udfolde det levende i dig, dine potentialer og livsformål. Den rejse er unikt for hvert enkelt menneske, og derfor er du noget helt særligt.

Livsproblematikker, som jeg oftest møder hos mine klienter, og som jeg har erfaring med:

   ~   Relationelle svigt

   ~   Livskriser

   ~   Depression, bipolære symptomer

   ~   Stress og overansvar

   ~   Angst / uroligt nervesystem / traumer

   ~   Overgreb

   ~   Sorg / angsten for at miste sin kære

   ~   Spiseforstyrrelser

​Min passion for astrologiens magiske sprog og meningen med vores eksistens (livsformål) i samspillet med vores omverden (relationer), er dybt forankret i mig. Den astrologiske bevidsthed udgør sammen med energiarbejde (healing) og krops- & psykoterapi en særlig treenighed - en helhedsorientering, som er kærligt livsbekræftende og giver dyb indre mening både nede- og oppefra. Jeg tilbyder derfor særlige astro-terapeutiske forløb, hvor vi også inddrager dit horoskop (det store overblik) som værktøj hen imod større mening og livsglæde. Du kan evt. læse hvad andre af mine klienter siger om deres forløb hos mig på min hjemmeside www.planetp.dk.

Jeg tilbyder en gratis forsamtale pr. telefon på 30 min., hvor vi sammen finder ud af, om det jeg tilbyder, er den rette vej for dig. Og jeg henviser dig også gerne til en anden dygtig kollega/teapeut, hvis jeg oplever, at du vil kunne få bedre støtte/hjælp der. 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik i Nykøbing Sjælland, kun 1 times kørsel fra København, som ligger i Odsherreds magiske natur. Her befinder du dig midt mellem storslåede skove og Danmarks smukkeste strande. Det giver dig mulighed for at nære din terapeutiske proces med en fordybende gåtur eller et dyp i bølgen blå efterfølgende.

Tilbyder terapi i

Nykøbing Sjælland
*anden lokation efter aftale

Denne terapeut tilbyder desuden også terapi online

Priser

  • Sessionslængde:
    90 min.
  • Pris:
    kr. 800
"Du kan kun nå så højt, som du er gået dybt"
Anne Sukrita Baatrup
4500
Nykøbing Sjælland

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret