Sylvia Briem Sigurdardottir

Hej og velkommen til Inner Flow terapi. Hjemmesiden er under opbygning. Mit mål er at tilbyde dig et trygt og støttende rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og udfordringer i livet. Uanset om du kæmper med stress, angst, relationelle problemer eller andre udfordringer, er jeg her for at hjælpe dig.

Jeg tilbyder også parterapi til 900 kr. for 90 minutter session.

Min terapeutisk approach er at møde dig lige hvor du står henne med alt det som kan fylde i dit liv. Jeg går meget op i at skabe en autentisk kontakt, ikke-dømmende rum og plads til at vi sammen, kan gå på opdagelse i hvad kan udfordre eller tynge dig i livet. Jeg arbejder holistisk med forbindelse mellem tanker (sind), følelser, krop og sjæl. Det er i integration af de elementer som gør at vi kan leve et liv, som er i overensstemmelse med hvad vi inderst inde ønsker i livet.

Jeg har selv fundet mere rummelighed overfor de sider i mig selv som jeg før har været bange for at kigge på – jeg skammede mig decideret over dem. Ved at skinne lys på dem i terapeutiske rum har jeg mindsket skammen og skylden og derved formået at bløde op og være en mere autentisk og glad version af mig selv. Jeg fungerer bedst som menneske når jeg har fokus på min forbindelse mellem krop, sind og sjæl. Og det ønsker jeg også for andre.

Du kan ringe eller skrive for en uforpligtende indledende telefonisk samtale. Terapien foregår i København, enten på Østerbro eller tæt på Kongens Nytorv.

Tilbyder terapi i

Priser

  • Sessionslængde:
    90 min.
  • Pris:
    kr. 650
"Færdiguddannet i 2025"
Sylvia Briem Sigurdardottir
Humlebjerg 6
2700
København

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret