Sylvia Briem Sigurdardottir

Hej og velkommen til Inner Flow terapi.

Jeg vil tilbyde dig et trygt og støttende rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og livsudfordringer. Uanset om du kæmper med stress, angst, relationelle problemer eller andre udfordringer, er jeg her for at hjælpe dig.

Mit ønske om at hjælpe andre mennesker opstår fra min egen personlige rejse gennem livets udfordringer. Min opvækst var mildest talt en prøvende en af slagsen med to funktionelle alkoholikere der udspillede nogle meget uhensigtsmæssige mønstre overfor hinanden og os børn. Disse oplevelser fulgte mig til voksenlivet og gjorde at jeg selv har haft vanskelige relationer, stået over for udfordringer med at finde min vej i livet og har haft barndomstraumer der var svære at være med og forløse. Jeg har for eksempel haft svært ved at mærke mine egne grænser, behov og tidligere døjet med omkostningsfulde misbrugsproblematikker. Det hele har resulteret i 2 større stress kollapser indenfor de sidste 15 år. Mit forhold med min mand igennem 20 år har også været enormt konflikt- og dramafyldt da vi har hvert især taget vores mønstre og adfærd med i forholdet. 

Gennem mange års terapi, selvudvikling og indsigt i, hvordan jeg selv fungerer som et menneske, har jeg lært at åbne mig op og leve et mere frit og autentisk liv. Terapeutisk arbejde med min mand har også gjort at vi nu lever et mere harmonisk liv sammen med vores to børn på knap 1 og 9 år, hvor vi er blevet mere legende i livet med større nærvær.   

Min egen transformation har derfor inspireret mig til at skabe inner flow i mit liv så du også kan opleve indre harmoni og leve et liv, der er i overensstemmelse med dine dybeste ønsker og værdier.

Min terapeutisk approach er at møde dig lige hvor du står, med alt det som kan fylde i dit liv. Jeg går meget op i at skabe en autentisk kontakt, ikke-dømmende rum og plads til at vi sammen, kan gå på opdagelse i hvad kan udfordre eller tynge dig i livet.

Jeg tilbyder også parterapi til 900 kr. for 90 minutter session.

Du kan ringe eller skrive for en uforpligtende indledende telefonisk samtale. I offer therapy in English and in Icelandic. 

Hjemmesiden er under opbygning.

Tilbyder terapi i

Frederiksberg

Denne terapeut tilbyder desuden også terapi online

Priser

  • Sessionslængde:
    90 min.
  • Pris:
    kr. 650
"Færdiguddannet i 2025"
Sylvia Briem Sigurdardottir
2000
Frederiksberg

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret