kris holm andersen

Jeg elsker når terapien går ud over stolene vi sidder på, og ud på gulvet, til briksen, til rummet, eller filtstykkerne på gulvet. Jeg er meget legende, intuitiv, kreativ og dynamisk i min terapi, samtidig med jeg altid har kroppen i fokus -da det er den vores indre bliver udtrykt igennem-. Enten i form af vejrtrækning, bevægelser, berøring, eller bare guided sansninger. Jeg indrager ofte alt min viden og terapeutiske erfaring, fra mine 8 år som Body-SDS terapeut.

Jeg er ikke bange for at gå med det der opstår, om det er traumer, vrede, sorg, forelskelse, eller hvad der nu kommer op. Alt bliver rummet, respekteret og får sin terapeutiske plads i det nærværende rum som bliver skabt mellem os. Det er bl.a. derfor jeg har valgt at have min terapeutiske praksis her hjemme i mine rolige, trykke og hjemlige rammer ude blandt marker og natur

Jeg drager altid min egen krop og sansninger ind i rummet for at tydeliggøre og spejle og hvad der sker over i dig. Jeg bruger ofte mig selv som en katalysator for din process, så du tydeligere og renere kan gå ind i din proces og forløse det der skal forløses for at du igen kan leve et frit, positivt og let liv.

Tilbyder terapi i

Brædstrup
Århus Næstved

Denne terapeut tilbyder desuden også terapi online

Priser

  • Sessionslængde:
    90 min.
  • Pris:
    kr. 950
"Færdiguddannet i 2025"
kris holm andersen
Hårupvej 25
8740
Brædstrup

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret