Solliah Jungslund

Min tilgang til terapi og arbejdet med mennesker handler om at udforske, hvad der længes efter at blive forløst i det enkelte menneske af fortidens svigt, tab og sårringer, samt hvad der længes efter at blive udfoldet af (tilbageholdt) kærlighed, gnist, livsglæde, styrke og autenticitet.

Jeg er dybt passioneret af vejen mod det åbne hjerte og heling af mennesker ud fra et flerdimensionelt og holistisk udgangspunkt. Min tilgang til terapi tager udgangspunkt i at inspirere og støtte mennesker til at følge “Hjertets Sande Vej” og facilitere de indre og ydre skridt vi må gå, og de nye bevægelser vi må gøre, som vi inderst inde føler os kaldet til, men som egoet til tider er skræmt for at følge. At danse med egoets forsvar og essensens gnist, så sjælen kan få rum til at udfolde sig.

Sessionerne tager udgangspunkt i at bevidstgøre den dybe sammenhæng imellem krop, psyke og sjæl og kombinerer:

- Psykologisk samtaleterapi
- Blid kropsterapi som bevidstgør kroppens visdom og afdækker dybere følelsesmæssige lag
- Opstillingsarbejde
- Oliemassage for at harmonisere kropslige og mentale spændinger og blokeringer
- Bevidstgørelse af forsvar og delpersonligheder
- Indre barn healing
- Styrkelse, udfoldelse og integration af den indre kerne og "jeg-forbindelse”.

12 trins erfaring, voksent barn af en alkoholiker, medafhængighed, stress, angst, depression, relationelle udfordringer, mistrivsel

Tilbyder terapi i

Helsingør og på Vesterbro, København

• Sessionslængde:
    90 min.
  • Pris:
    kr. 500
"2. års studerende"
Sct. Olai Gade 17A 2. tv
Helsingør

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Kursuscenter Ådalen
Kyndeløse Strandvej 22
4070 Kirke Hyllinge

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Følg os