Erik Tams

Mit udgangspunkt for den terapeutiske proces er at støtte dig til at være dig så meget som overhovedet muligt. Med det mener jeg at understøtte en proces hen i mod at din sjæl kan få plads til at udfolde sig og manifestere sig i dit indre såvel som i det ydre. 

Jeg arbejder helhedsorienteret og med udgangspunkt i det flerdimensionelle menneskesyn, og derfor vil du også opleve at en terapeutisk session hos mig kan være meget forskellig fra gang til gang. Den røde tråd vil dog altid være tilstede og tage udgangspunkt i en heling af dine grundsår og en udfoldelse af dit potentiale. 

Noget af det som jeg oplever som en fundamental sjælskvalitet hos mig er en evne til at se dig og møde dig bagved dine mønstre. At møde og blive set i sin essens og på et sjælsplan giver mulighed for langsomt at opdage og erkende sit eget lys, værd og potentiale – og derigennem også bryde en eventuel fejlopfattelse af sig selv som forkert, mindreværd eller lignende. 

Konkret arbejder jeg både med udgangspunkt i Tobiasskolens redskaber, men jeg er også uddannet Totum Kropsterapeut, og jeg integrerer derfor i høj grad også det kropslige arbejde på briks i mine sessioner. 

Jeg har tidligere været ansat som psykoterapeut i TUBA og har et særligt godt kendskab til familiedynamikker relateret til alkoholisme og dysfunktionalitet i opvækstfamiilien – samt de senfølger, som kan følge med i den forbindelse.

Tilbyder terapi i

København

Denne terapeut tilbyder desuden også terapi online

Priser

  • Sessionslængde:
    75 min.
  • Pris:
    kr. 800
Erik Tams
"Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2019"
Erik Tams
Gasværksvej 10 B, St. Tv
1656
København V

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret