Almaliva Mathilda Johansson

Essensen af terapi handler for mig om at folde alt det liv, som bor inde i os allesammen ud. For mange mennesker er glæden og livsgnisten nemlig blevet lukket ned meget tidligt i livet således at kronisk stress og emotionel smerte er blevet en ny normaltilstand.

Derfor er jeg optaget af hvad din dybeste længsel og smerte er - både relationelt og i livet generelt.
Hvem du er i din kerne og hvordan kan du leve livet endnu mere i samklang med dit hjerte og den du dybest set er.

Jeg arbejder holistisk med krop, sind og ånd og har et dybt relationelt fokus, da meget af healingen ligger i det relationelle møde.

I et terapeutisk rum kan du få støtte til det, som du ikke fik støtte til som barn og derfor nu kæmper som voksen.
Du kan blive set med kærlige øjne, så du en dag kan lære at se dig selv med samme kærlige øjne og blive din egen kærlige forælder. Alt dette er et vigtigt element i det at gå fra at være et dys-reguleret voksent barn til at blive en emotionel moden voksen, som er i stand til at regulere sig selv.

Jeg har således fokus på tilknytningstraumer og – mønstrer samt det at være vokset op i en dysfunktionel familie med emotionelt umodne voksne og de følgevirkninger det kan give langt op i voksenlivet som for eksempel psykisk lidelse, skam, livsstress, manglende livsglæde, selvaccept med mere.

Jeg har klinik i NOR på Hejrevej, 3.sal - 2400 Nordvest.

Tilbyder terapi i

København NV

• Sessionslængde:
    75 min.
  • Pris:
    kr. 400
"3. års studerende"
fuglsangpark 162
Farum

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Kursuscenter Ådalen
Kyndeløse Strandvej 22
4070 Kirke Hyllinge

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Følg os