Tina Bakke

Jeg har beskæftiget mig med de fleste lag af det terapeutiske virke i flere år. Jeg har valgt at være terapeut, fordi jeg brænder for - og tror på - at jeg kan gøre en forskel for mennesker, der er udfordret af svære livssituationer.

I mit terapeutiske arbejde tager jeg afsæt i integrativ terapi, der er en holistisk terapeutisk retning, som arbejder med både krop, sind og ånd. Målet er at skabe balance mellem tanker og følelser ved at afstresse spændinger i kroppen og arbejde med uhensigtsmæssige tankemønstre.

I terapien arbejder jeg således med det hele menneske, hvor jeg bruger forskellige værktøjer som samtaleterapi, kropsterapi/energiarbejde, relationsarbejde, tegneterapi samt mindfulness og meditation. Jeg anvender kun de værktøjer, som passer til netop dig og dine behov og ønsker.

Med udgangspunkt i dit liv og dine udfordringer løsner vi op for dine spændinger og finder frem til de mere grundlæggende årsager til dine udfordringer. Til sidst samler vi i fællesskab en værktøjskasse, som du kan bruge nu - men også fremadrettet. 

Målet er, at du i fremtiden bliver herre i eget liv og har tillid til dig selv og til, at de beslutninger du træffer, er de rigtige og giver mening for dig.

Tilbyder terapi i

terapi i Aarhus & retræter på Samsø

Priser

  • Sessionslængde:
    90 min.
  • Pris:
    kr. 1000
Tina Bakke
"Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2017"
Tina Bakke
Studsgade 36
8000
Aarhus C

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret