Camilla Brinch

Åben for tilgang af nye klienter.

Terapi har været den største og mest betydningsfulde gave jeg nogensinde har givet mig selv. Det er med dyb taknemlighed, at jeg nu får lov at følge andre på den transformerende og fantastiske rejse, som terapi kan være. 

For mig handler terapi i høj grad om at få bevidsthed på de mønstre og overbevisninger, der påvirker vores liv, vores relation til andre og ikke mindst til os selv. Når vi får øje på alle de overlevelsesstrategier vi engang har haft brug for, men som ikke længere er hensigtsmæssige, så kan vi begynde at tage os kærligt af os selv. 

Lige så vigtigt det er for mig, at arbejde med roden til det der skaber lidelse, så er det samtidig essentielt for mig at arbejde med ressourcerne, lysglimtene, den del af dig, hvor du føler dig allermest som dig selv. 

Jeg har en særlig interesse for betydningen af fostrets og fødslens psykologi, tilknytning og det tidlige samspil mellem barnet og forældrene. Hvordan det danner tidlige prægninger, der påvirker os langt ind i voksenlivet. Derudover interessere jeg mig også for de senfølger der kan være, når man er vokset op i en dysfunktionel familie og måske har oplevet vold og overgreb i barndommen. Når det er sagt, så er der intet problem, der er for lille eller stort. Jeg tager altid udgangspunkt i dit ønske for terapien. Derfor vil det også altid være individuelt og variere fra session til session, hvilke metoder jeg anvender. 

Jeg ønsker at invitere dig ind i et roligt, hjertevarmt og ufordømmende rum, hvor der er plads til hele dig.

Jeg tilbyder terapi til børn, unge og voksne. 

Efteruddannelser som afsluttes i 2022: Integrativ Somatisk Traumeterapeut (Tobias-skolen) samt Pre-and Perinatal Educator (APPPAH).

Tilbyder terapi i

Østbirk mellem Skanderborg og Horsens

Denne terapeut tilbyder desuden også terapi online

Priser

  • Sessionslængde:
    90 min.
  • Pris:
    kr. 850
"Certificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i 2016"
Camilla Brinch
Julianelystvej 3
8752
Østbirk

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret