Den hele terapeut

Nye hold i Jylland & på Sjælland

GRATIS INTRODUKTIONSDAG

Terapi hos Charlotte Østerbæk

"Charlotte har gjort underværker for mig og mit arbejde med, at blive en bedre udgave af mig selv. Med hendes engagement, udstråling og evne til at fremprovokere de helt essentielle indre følelser, har hun givet mig nogle fantastiske redskaber. Redskaber som kan anvendes i en helt almindelig hverdag.

I min meget svære periode, havde jeg svært ved, at sætte ord på mine følelser og tanker, da det, i mit hoved, var et stort virvar og rod, som syntes helt umuligt at få styr på. Charlottes evne til at få mig til at sætte ord på og visualisere disse tanker, har gjort en enorm forskel for mig. 

Jeg har følt mig enormt tryg i hendes nærvær og i de fysiske rammer. Mit arbejde er forude, men Charlotte har guidet mig i den retning, som er helt perfekt for mig, og det vil jeg være hende evigt taknemmelig for."

Sonja (Navnet er anonymiseret)

"Jeg vil bare sige dig så inderligt tak for den kærlige proces du har inviteret  Lone med ind i, og stadig gør.  Jeg ser, hører og mærker hvordan hendes nervesystem langsomt og sikkert bliver modnet og reguleret … det ved jeg om nogen , hvad det kræver af psykologisk tryghed i relationen. 

Jeg er så glad på hendes vegne, at hun fandt et sted hvor hun kunne blive mødt i hjertet.  Det berører mig dybt og det betyder også, at jeg kan møde hende fra et mere rent og kærlighedsfuldt sted. Et sted som ikke er betændt med skyld og ødelæggende skam .. men fra et åbent, bevidst, ansvarsfuldt og kærlig mor hjerte . Jeg mener oprigtigt at du kan noget særligt.. med hjertemøder/mødesøjeblikke … og i min verden er det forskellen i traume “growth” .. 🙏🏻  

Kærligst fra  Bente… En mor til verdens fineste datter 💗

"Du har guidet mig til at tale om det der er svært, lige i nuet og fra fortiden. Du hjælper mig igennem det, så jeg igen kan trække vejret helt ned i min mave. Det gør du på din helt egen kærlige og omsorgsfuld måde, du ser hvem jeg er, du lytter til mig og taler med mig.

"Det gør at det altid er trygt at komme hos dig, når livet er lidt svært, for at tage hjem og føle sig som et helt menneske igen️ Jeg er på mit livs rejse, og jeg kan ikke anbefale nogle bedre end dig Charlotte at komme hos i terapi. Du har en livskraft og et hjerterum som kan rumme det hele.

Jeg er dybt taknemlig for at det er dig Charlotte som er ved min side på min rejse. Og at det er på den kærlige måde jeg omfavner og ser mig selv på under rejsen.

Tak for din kærlige måde at se alle nuancer af mig på. Vil med disse ord varmt anbefale Charlotte til alle som læser dette".

Louise

Jeg syntes jeg har lært rigtig meget om mig selv i den tid, jeg har gået i Terapi hos Charlotte.

Hun har virkelig fået mig til at tænke tilbage og forstå mange af de ting og de situationer jeg har været igennem i mit liv.

Det har været sundt at stoppe op, lære mit reaktions mønster at kende. Nu har jeg bedre forståelse for mig selv og har mere fred med mig selv.

Mange tak for dig!

Kristina

Hendes varme og rolige hænder på de rette steder, gjorde hurtigt, at jeg fik kontakt til min krop igen – den kom i balance og kunne begynde at helbrede sig selv. Der gik nogle uger før jeg var nogenlunde på toppen igen. Er slet ikke i tvivl om, at Kropsterapien hos Charlotte har gjort en kæmpe forskel i min proces.

Anitta

Charlottes faglighed er i top og hun sidder i stolen med en naturlighed som vidner om mange års erfaring med, at arbejde med mennesker. For mig er det meget vigtigt at fornemme, at alt er tilladt og her er Charlotte meget tryghedsskabende, positiv og inspirerende

Kirsten

Kære Charlotte.

Jeg vil gerne lige skrive nogle ord om hvordan det er at gå i terapi hos dig. Vil dele et vers som jeg har skrevet,

Til min terapeut jeg deler mine tanker Og jeg ved at hun vil være mit anker Og hjælpe mig med at finde perspektivet til at finde tilbage til livet

Jeg har gået i intensiv terapi hos Charlotte i godt 18 mdr.

Da jeg startede, led jeg af invaliderende panikangst, pga. en yderst traumatisk opvækst med svigt, overgreb og psykisk vold. Charlotte er det mest nænsomme og omsorgsfulde menneske, nogen kan forestille sig og så er hun også terapeut.

Hun er en fremragende menneskekender. Charlotte er yderst tillidsvækkende og omsorgsfuld, men hun kan også give et tiltrængt spark, hvilket jeg helt sikkert selv havde brug for undervejs!

Her 18 mdr. efter, kan jeg med sikkerhed også sige at Charlotte er en livsredder. Ikke bare af mit liv, men også livet i mit ægteskab og til mine børn, er blevet reddet. Jeg har det rigtigt godt i dag. Jeg går fortsat i terapi, men ville aldrig have troet jeg kunne nå så langt som jeg er kommet. Alt dette fordi Charlotte forstår mig, kender mig og har støttet mig hele vejen.

Af Hjertet tak Charlotte.

Maibritt

I parterapi hos Charlotte har vi lært nye ting om os selv og hinanden, det har gjort stor gavn for vores kommunikation. Charlotte så os begge, vores udfordringer Og satte fokus på det som vi ikke selv var bevidste om og hvorfor konflikterne opstod. Hun belyste hvad der ligger til grund og hjalp os med at se, høre og forstå hinanden på ny.

Bente og Kurt

Jeg har nu været igennem første del af et misbrugsforløb hos Charlotte, og jeg havde ingen anelse om, at forløbet ville sætte gang i så mange ting hos mig. Jeg er fyldt med ydmyghed, kærlighed og taknemmelighed over nu at kunne sige, at jeg har taget de første og sejeste skridt ud af mit misbrug, som har stået på i over 7 år. Charlotte og gruppen har hjulpet mig på fineste vis at finde ind til et hjerterum fyldt med nænsomhed, som hver dag hjælper mig på min vej til at stå mere stærkt i mig.

TAK Charlotte for din fineste og kærligste nænsomhed.

Else

Charlotte blev min klippe, som jeg i dag er virkelig tryg ved. Jeg har været i terapi hos hende både som gruppe og individuelt. Hvordan sætter man de rigtige ord på noget, som har været altafgørende for mit helbred i dag(?) 
Charlotte hjælper mig på vejen til at lære, hvordan jeg kan være i livet med tillid og selv kærlighed. Hun har hjulet mig med at belyse mine skyggesider, samtidig med at alle mine forsvar må få lov at "smelte" ind i en tilstand af væren, som min krop aldrig har lært fra starten. Jeg føler ubeskrivelig meget taknemmelighed for mit forløb hos Charlotte. jeg kan kun give hende mine aller kærligste anbefalinger, til andre, som måtte have brug for en ny retning og/eller, en indre livs forandring.
Tak bliver sgu et fattigt ord, Charlotte ❤️🙏
Birthe

Charlotte Østerbæk

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret