Korte forløb & efteruddannelser

Hvis ikke en 4-årig psykoterapeutuddannelse er dét, der kalder på dig, udbyder Tobias-Skolen spændende korte forløb, med mulighed for fordybelse indenfor bestemte emner. Kurserne er åbne for alle med interesse for psykospirituel vækst og terapi. Er du igang med en terapeutuddannelse eller har du en terapeutisk baggrund, har du mulighed for at dygtiggøre dig indenfor Integrativ somatisk traumeterapi og andre essentielle områder af terapi.

NEUROPATOLOGI & PSYKOSOMATIK 3 MODULER

Næsteopstart på Sjællandefterår 2023 - Opstart i Jylland efterår 2024

For alle der arbejder med mennesker......

Her er endelig 100 timers velvalgt visdom om, hvordan krop/hjerne/nervesystem og sind/følelser/traume-tilstande spiller sammen og kan manifestere sig som fysiske sygomme. Du får hele sygdomslæren pakket ind i en skøn holistisk forståelse af det hele menneske som levende organisme.

Læs mere her

 

INTEGRATIV SOMATISK TRAUMETERAPEUT

Næste forløb starter 5.dec. 2023 på Tobias-Skolen, Jylland

1-årigt ajourførende uddannelsesforløb 

Ønsker du at gøre mere for dine traumatiserede klienter samt arbejde med at forløse resterne af egne traumetilstande? I det hele taget at blive mere skarp, kropsorienteret målrettet i dit traumearbejde? Så er denne levende efteruddannelse til Integrativ Somatisk Traumeterapeut måske dit næste vigtige skridt.

Læs mere her

360 GR. RUNDT OM INTEGRATIV TRAUMETERAPI

NÆSTE DATOER FOR FOR FORLØB er endnu ikke fastsat.

Intensivt kursus i Integrativ Somatisk Traumeterapi

Tre dages intensivt kursus for dig, der ønsker skærpelse og fordybelse i dit traumearbejde med dig selv og med klienter. Dybt og helhedsoirenteret traumeterapi, funderet på nyeste viden om nervesystemet. Du er uddannet psykoterapeut eller er halvvejs i studiet, og har allerede basal viden om traumer og traumearbejde.

Læs mere

INTENSIV RETRÆTE

28. juni-2. juli 2023

Porten til sjælen - Hvem er du?

Hvis du eller I som par, er parat til at tage kvantespring i din/jeres udvikling, er denne intensive retræte muligvis lige det, der kalder. Retræten byder på stilhed, dyads og andre virkemidler målrettet, dét at bryde igennem til en dyb kontakt med kærligheden, livet og kernen.

Retræten er desværre overtegnet

Læs mere og tilmeld dig

FAMILIE
OPSTILLINGER

2 dage - ny dato på vej

Forløs din bagage

Familieopstillinger/systemiske opstillinger er intet mindre end magisk og fantastisk felt-arbejde. Den systemiske bevidsthed, indeholder alle prægninger fra vores familiesystem, op til flere generationer bagud. Familieopstillinger hjælper til forløsning af disse prægninger. 

Læs mere & forhåndstilmeld dig

PRAKSIS-
GRUPPE

Praksisgruppeforløb - Nær dig

Få et solidt virke

Dette forløb er for dig, der vil arbejde fokuseret med at frembringe og bevidstgøre din mission og forme samt søsætte en sund praksis/virksomhed, indenfor det terapeutiske felt. Vi arbejder fokuseret med at fundere dit virke ud fra dit kald og dine potentialer, samt på det helt konkrete plan, så du får skabt det virke, du drømmer om.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lene Ince

Når du lander på Tobias-Skolen, omgives du af skønhed, æstetik og naturens stilhed. En ægte "ned i kroppen- & ind i sjælen-oplevelse", for de fleste.

Galleri

Hvad siger eleverne

Læs hvad vore kursister & studerende siger

KOMPETENTE UNDERVISERE

vedkommende, levende og dyb undervisning.

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret