Maria Overby Jalksø

Nogle gange kan drømmene og håbet synes langt borte og livet kan opleves håbløst og meningsløst. Der kan være mange grunde til, at man kommer ind i de følelser – det kan være i relationen til partneren, børnene, arbejdspladsen eller noget andet. Ofte er negative mønstre skabt i tidligere relationer, hvorfor det kan være svært at bryde de negative dynamikker selv. Ved at arbejde i en tæt relation i terapeutisk sammenhæng, er det muligt at skabe nye og mere positive mønstre for sig selv.

Jeg har særlig interesse for at arbejde med de forhold, der ligger til grund for, at man udvikler lavt selvværd, negative tankemønstre, afhængighed og misbrug, følelser som skam, skyld, forkerthed og ensomhed. Jeg tror på, at når vi mennesker bliver mødt med varme, nænsomhed og rummelighed, kan de følelser fylde mindre og dermed give plads til, at noget andet kan vokse frem.

Jeg anvender forskellige samtale- og kropsterapeutiske redskaber – alt efter, hvor du er. Derudover arbejder jeg meget inden for det meditative felt, da det dels træner vores bevidsthed, men samtidig beroliger dit nervesystem. På den måde har jeg fokus på hele dig.

Jeg har gennem de sidste ni år haft samtaler med psykisk sårbare mennesker, der oftest var på kanten af uddannelse og job. Sideløbende har jeg specialiseret mig i psykoterapi, stress, mindfulness og coaching samt deltaget i workshops og retræter inden for feltet. Desuden arbejder jeg frivilligt i TUBA, som tilbyder terapi til voksne, der er børn af alkoholikere.

Tilbyder terapi i

Frederiksberg
Stampen 8 i 2650 Hvidovre

Denne terapeut tilbyder desuden også terapi online

Priser

  • Sessionslængde:
    75 min.
  • Pris:
    kr. 900 kr.
Maria Overby Jalksø
"Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut m. overbygning i traumeterapi samt familieopstilling i 2018"
Maria Overby Jalksø
Forhåbningsholms Alle 5
1904
Frederiksberg C

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Skaverupvej 16
4572 Nørre Asmindrup

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret