Arne Kirketerp

Jeg møder dig med nærvær og kan som menneske og terapeut møde dig i nuet, møde dig der hvor hjertet er lukket i dyb smerte og meningsløshed, der hvor livet ikke længere giver mening.

Jeg kan møde dig, når hjertet kalder, hvor en gnist en indsigt opstår, et ord eller en følelse pludselig giver mening, når du mærker, der bliver stille, kroppen bliver varm, fyldt med bobler af glæde, livet åbner sig.

Jeg ved med min livserfaring og min stærke intuition, at der altid er en vej gennem smerten til forløsning og forståelse af dit liv, dit indre. Vi kan grine, græde, tegne, lege og danse, her er plads til dig - uanset hvordan du udtrykker dig.

Oplever du stress, depression, angst, meningsløshed, uforklarlige smerter i kroppen, måske tænker du, hold kæft hvor har jeg det bare dårligt.

Alt hvad du har oplevet fra du var helt lille til nu, husker din krop og dit sind og gør dig til den, du er i dag, noget er klart og tydeligt, fylder tankerne uafbrudt, noget er ubevidst fortrængt og lever i det skjulte, det kan dukke op i drømme, mareridt, angst, eller udtrykke sig i kroppen som ubehag.

Har du været udsat for omsorgssvigt, seksuelle overgreb, incest, fysisk og psykisk vold, kan det fylde dit hoved, så du ingenting kan, det kan side i kroppens celler som chok og kan udtrykke sig som uforklarlig smerte, stivhed og låsninger i leddene, bækken, lænd, ryg, nakke, fordi muskler og bindevæv er traumatiseret og må kompensere for at opretholde bedst mulig funktion i krop og organer.

Du tænker, du har for meget du skal nå, at du er træt, at om 14 dage så er det bedre, du skal bare lige, det er også fordi og hvis andre lige kunne gøre, så skal det nok blive bedre. Du må række ud, bede om hjælp, tage det første skridt mod en ny bevidsthed om, at du kan gøre en forskel i dit liv.

En session vil oftest bestå af både samtale og energiarbejde på briks eller i stolen.

Tilbyder terapi i

Gundsømagle, Roskilde

Priser

  • Sessionslængde:
    90 min.
  • Pris:
    kr. 500
Arne Kirketerp
"4.-årsstuderende"
Arne Kirketerp
Gundsømagle
4000
Roskilde
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

Kursuscenter Ådalen
Kyndeløse Strandvej 22
4070 Kirke Hyllinge

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret