Marianne Milton Bache

Der er ingen mennesker, som går igennem livet uden at blive såret. Det er en del af livet. Når vi bliver såret, er det som oftest meget svært at se en mening med, hvorfor det rammer os. Men når vi kommer ud på den anden side, så kommer vi, hvis vi arbejder med os selv, ud med mere dybde og visdom. Vi kan transformere smerte til visdom. Det er via vores livserfaringer, gode som dårlige, at vi vokser som mennesker.

Jeg har altid haft en dyb og tæt forbindelse til det åndelige og arbejder ud fra en holistisk tilgang til livet; at vores krop, sind og sjæl er forbundet. Jeg tror på, at vi alle, uanset hvad vi har været igennem i livet, kan rejse os med den rette hjælp og støtte.

Som din terapeut skaber jeg et trygt og nærværende rum, hvor du kan hele og hvor du kan finde vejen hjem. Jeg bruger min stærke intuition i terapisessionerne sammen med min faglige rygsæk til at hjælpe dig til bedre at forstå dig selv og din sjæls rejse, så du kan få mest muligt ud af dit liv. Jeg vil hjælpe dig med at slippe gammel bagage, der ikke længere gavner dig på et mentalt, emotionelt, fysisk og spirituelt plan, så du kan komme til at leve dit liv med de drømme du har og med mere energi, harmoni og livsglæde.

Vi er alle forskellige og mine sessioner er skræddersyet til dig, dine behov og din livssituation. Jeg har tavshedspligt og hvad vi taler om, forbliver mellem os to. Velkommen til mit univers!

Mine priser er:

850 kr for 1 time
1000 kr for 1,5 time

Læs hvad klienterne siger om terapi hos Marianne

Tilbyder terapi i

Aarhus området

Denne terapeut tilbyder desuden også terapi online

Priser

  • Sessionslængde:
    90 min.
  • Pris:
    kr. 950
Marianne Milton Bache
"Cetificeret Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut 2017"
Marianne Milton Bache
Klinikken ved Åen, Åboulevarden 39, 3 th
8000
Aarhus

Tobias-Skolen Jylland

Schildenseje 
Hesselhøjvej 3
8370 Hadsten

Tobias-Skolen Sjælland

-

Reg. psykoterapeutisk uddannelse

Uddannelsen er evalueret, og skolen er medlem af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Etiske retningslinjer

Privatlivs- og cookiepolitik

Kontakt

Telefon
+45 2845 0045
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os


© Tobias-Skolen. Alle rettigheder reserveret